Tänään arvostelemme ja vertailemme seuraavia  roolipelejä ;

Basic fantasy, Swords and wizardy WhiteBox & Labyrinth lord.

Vertailemme jokaista peliä, kuvituksella, selkeydellä, laajudella, printteri ystävällisyydellä sekä yleisfiiliksellä. Jokaisen arovstelun edellä on suora linkki kyseisen pelin sivuille. Kaikki pelit alla on todella lähellä D&D;tä joten  peli mekniikkaa ei voi oikein vertailla tai arvostella.

http://www.goblinoidgames.com/labyrinthlord.html

Labyrinth lord on vain puoliksi ilmainen teos, sillä ilmaisessa versiossa ei ole kuvitusta joka on suuri pettymys, muuten peli on todella upeasti toteutettu, mutta on ehkä turhan monimutkainen, koska pelissä ei ole kuvia on se ehkä kaikkein paras kopioitavsksi tulosimella ja yksivärinen kuten muutkin kirjaset. Eniten jäin kaipaamaan kuvitusta. Pelistä on olemassa samoilla sivuilla julkaistu advanced edition company lisä säännöille. Muuta huomioitavaa on pelin mukana tuleva hahmolomake on todella kaunis ja selkeä aivan kuin alkuperäisessä pelissä. Edes jotain taidetta silmälle siis, (;

- Ei kuvitusta

+Laaja

 

1/3

http://www.swordsandwizardry.com/?page_id=6

Kaikista arvostelluista peleistä ehkä rumiten toteutettu, jostsin syystä en vain pitänyt sen taitosta, fontista enkä kuvituksesta ja niitä rumia kuviakin oli liian vähän- paitsi tulostimen tyhjentävä musta kansikuva. Iso pettymys.

- Ruma

0/3

http://www.basicfantasy.org/downloads.html

Kaikista arvostelluista peleistä, tuetuin, lisäseikkailuja, uusiahahmolomakkeita, kokelmia taulukoista, ja itse pelikirjanen on täynnä kaunista kuvitusta, selkeää, kiinnostavaa tekstiä ja jokalailla hyvä toteutus myös kaikki hahmolomakkeet tuovat nostalgia kyyneeleet silmile. Suosittelen, ja pelaan itsekkin.

+Paljon materiaalia

+Kaunis kuvitus & taitto

 

3/3

Kiitos ajastasi.Näkemiisiin hetkeksi